Hallo inwoners van Daarlerveen,

 

Gedurende het jaar worden er verschillende activiteiten/evenementen georganiseerd door de Oranjecommissie Daarlerveen. Allereerst zijn wij al jaren verantwoordelijk voor de intocht van Sinterklaas, Koningsdag en eens in de 5 jaar het grote dorpsontbijt. Dit alles wordt daar waar het kan gedaan in samenwerking met het Trefpunt

We moeten het vooral samen doen!

Nieuwe ideeën??

Graag weten welke nieuwe ideeën er leven in het dorp wat betreft activiteiten en evenementen. Geef vooral aan welke activiteiten jullie graag georganiseerd zouden willen zien en voor welke leeftijdsgroep. Wij zijn een commissie vóór, dóór en mét het dorp, dus hoe meer mensen ons op verschillende manieren steunen, hoe beter. Alleen zo kunnen we activiteiten blijven organiseren voor het dorp. Iedereen kan op zijn of haar manier bijdragen om onze commissie te ondersteunen.

Vrijwilligers

Wij op zoek naar meerdere vrijwilligers. Wie vindt het leuk om iets voor het dorp te betekenen en te helpen bij de organisatie ervan? Het hoeft niet veel tijd te kosten. Met een paar uur per jaar zijn wij al geholpen.

Wil je ons helpen?

Heb je zin om het Sinterklaasfeest te ondersteunen of misschien alleen Koningsdag? Dat kan ook, geen probleem.

Heb je tijd en zin om te helpen mail dan je naam en contact gegevens naar  info@ocdaarlerveen.nl 

Wij nemen dan contact met je op.

We hopen dat we binnenkort weer mooie activiteiten en evenementen kunnen organiseren.

Met jouw hulp gaat dat zeker lukken!