Overzicht toekomstige activiteiten

Er staat weer veel op het programma!

In december organiseert ons team wederom de traditionele Sinterklaas intocht. Het is dé gelegenheid om de goedheiligman hartelijk welkom te heten. We streven ernaar om er een prachtig feest van te maken voor iedereen. Maar dat is niet alles! In 2025 vieren we maar liefst 80 jaar bevrijding, en willen we samen met jullie deze vrijheid groots aanpakken.

Sinterklaas intocht

Kom allemaal naar onze Sinterklaas intocht in december! Elk jaar zetten wij ons in om dit feest tot in de puntjes te verzorgen voor jong en oud. De goedheiligman wordt feestelijk ontvangen en er zijn allerlei activiteiten gepland. Denk aan de discopiet, het Sinterklaashuis en natuurlijk een ontmoeting met Sinterklaas zelf! Onze enthousiaste vrijwilligers staan klaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

80 jaar bevrijding

In 2025 staat Nederland in het teken van 80 jaar bevrijding. Om alle ellende in de wereld even te vergeten en onze vrijheid te vieren, gaan we groots uitpakken. Van 2 mei tot en met 10 mei vinden er diverse activiteiten plaats die je niet wilt missen.

Glamour bingo

Het evenement trapt af met een spetterende Glamour bingo! Een avond vol glitter, glamour en uiteraard mooie prijzen. Wie wil nu niet kans maken op geweldige prijzen terwijl je geniet van een bruisende sfeer?

Dorpsontbijt en eindfeest

Het programma bevat uiteraard ook een gezellig dorpsontbijt waar iedereen kan samenkomen en genieten van heerlijk eten. Daarnaast sluiten we de week feestelijk af met een knallend eindfeest. Dans, zing en lach samen met ons!

Bevrijdingsmiddag en teenager party

Tussen het glamour bingo, dorpsontbijt en het eindfeest door organiseren we ook nog een gezellige bevrijdingsmiddag. Een middag vol activiteiten. Verder bestaat er nog het plan om de volgende activiteiten te organiseren darten, sjoelen en nog veel meer! En natuurlijk vergeten we onze jongeren niet. Speciaal voor hen is er een teenager party waar ze kunnen dansen op hun favoriete muziek.

Benieuwd naar alle andere activiteiten die op het programma staan? Hou dan zeker onze website en sociale media  in de gaten voor verdere details.

Kom langs en doe mee!

Onze evenementen zijn bedoeld om jong en oud te vermaken, te laten genieten én de vrijheid te vieren. We willen graag dat jij erbij bent! Houd onze website in de gaten voor meer informatie over de Sinterklaas intocht in december en het groots geplande programma voor 80 jaar bevrijding in 2025. Mis dit niet, want samen maken we er onvergetelijke momenten van!

Kom langs, vier mee en ontdek wat Er staat weer veel op het programma voor jou kan betekenen!