Sinterklaashuis - Lichtjesavond met prijsvraag en een leuk cadeau!

Vrijdag 01 december om 18:00 tot 19:30

Ben jij ook zo dol op de magie van Sinterklaas? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op vrijdag 01 december organiseert OCD Daarlerveen een spectaculaire Lichtjesavond in ons Sinterklaashuis. Kom langs en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van het mooiste feest van het jaar. Niet alleen kun je genieten van prachtig versierde ruimtes en duizenden lichtjes, maar je maakt ook nog eens kans op een geweldige prijs én onze Pieterbaas heeft voor iedere bezoeker wat lekkers en een beker chocomelk .

Betoverende avond vol lichtjes en gezelligheid

Zodra je binnenstapt in ons Sinterklaashuis, word je direct overweldigd door de warme sfeer die er hangt. Overal waar je kijkt, zie je lichtjes schitteren en fonkelen. Elke ruimte is versierd met zorg en aandacht, waardoor je het gevoel krijgt alsof je in het echte Pietenhuis bent beland. Van de kleurrijke speelgoedkamer tot aan de knusse slaapkamer van Sinterklaas zelf; alles ademt de magie van het Sinterklaasfeest uit.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de Lichtjesavond kun je meedoen aan onze spannende prijsvraag. Door verschillende opdrachten uit te voeren en puzzels op te lossen, maak je kans op een leuke  prijs.

Dat belooft hoe dan ook een gezellige avond vol plezier te worden.

Kom naar ons Sinterklaashuis en beleef de magie

Zorg ervoor dat  je ouders vrijdag 01 december om 18:00 uur dikgedrukt in hun agenda zetten, want dan begint onze spectaculaire Lichtjesavond. Dat mag je niet missen!!!

De toegang is gratis voor kinderen onder begeleiding van een volwassene. Dus trommel je vrienden, familie en buren op en kom samen genieten van deze bijzondere avond.

Mis deze unieke kans niet!

Bezoek het Sinterklaashuis aan de Kerkstraat 21 op vrijdag 01 december tussen 18:00 en 19:30 uur.

We kunnen niet wachten om jou en je gezelschap te verwelkomen in ons wonderlijke Sinterklaashuis. Tot dan!