Een terugblik op een geslaagd feest

Op 18 november was het zover, een memorabele dag. Sinterklaas en zijn hulpkrachten streken neer in het schilderachtige Daarlerveen.

Ondanks het ongunstige weer liet de Goedheiligman zich niet afschrikken door een beetje regen. Ook de kinderen waren in hun element. Na een korte periode van spanning en verlangen verscheen Sinterklaas uiteindelijk met zijn boot in de haven van Daarlerveen. Talloze kinderen juichten en zwaaide hem toe vanaf de kade. Vanwege het slechte weer begaf Sinterklaas zich zo snel mogelijk naar binnen, waar de disco-hoofdpiet op hem wachtte.

En wat een feestje werd het! Zowel jong als oud ging los op de dansvloer en genoot van de aanstekelijke muziek. Bovendien waren er talloze gelegenheden om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten en met hem op de foto te gaan. Deze prachtige foto's zijn vastgelegd door het professionele team van Beeld Wark Foto & video producties. Binnenkort kunt deze betoverende beelden bekijken op deze site.

 

Wij, als OranjeCommisie Daarlerveen, kijken met trots terug op deze geslaagde dag die we alleen hebben kunnen organiseren dankzij de onbaatzuchtige inzet van vele vrijwilligers. Het is werkelijk bijzonder en verwarmend dat zij zich belangeloos inzetten voor het welzijn van alle kinderen uit ons dorp.